LogoTre
Lindholt Data
- 36 år med data så folk forstår det.
Klikk + i venstremenyen for å åpne undermenyer. OS Unknown leser Unknown
Skip Navigation Links.   
 

Led-Vekt

Dette er veiecelle og elektronikk som kan erstatte veieklokka i eksisterende veiekasser.
Veiecelle henger i en galge som kan tilpasser de fleste om ikke alle eksisterende veiekasser. Systemet forsynes med 12V fra et gammelt bilbatteri eller annet batteri/strømforsyning som leverer nok strøm. Elektronikkboksen kan plasseres der det passer og koples med kabel til veiecelle, batteri og panelantenne for lesing av øremerker.
Siden veiecella sitter i 2 små bolter, er det enkelt å ta den av og henge den i taket med veiebøyle under og panelantennen på veggen for å veie steder og størrelser på lam som ikke passer veiekassa.

Det er nå også mulig å bruke denne boksen på den manuelle "Knarrhultvekta"
Boksen erstatter da FXxx, du bruker panelantenne og veginga foregår da på bærbar PC eller PDA akkurat som med egen veiecelle. Du får da en overgangsboks i stedet for veiecelle og kopler lastcellene fra Knarrhultvekta direkte til denne.

Elektronikkboksen sender signal til PC eller PDA trådløst. PDA kan ligge i brystlomma og bærbar PC kan være plassert sikkert sted inntil 50m unna. Selve veiingen foregår i PC eller PDA, ingen veielogikk i boksen.
PC / PDA vil når merket er lest, vise detaljer om dyret samt si med lyd f.eks. gruppenummer eller livdyr. Ved automatisk veging sier den fra når dyret er veid og vekt lagret. PDA kan også si hva dyret veide.
Her er bilder og forklaring på hvordan du selv kan lage og tilpasse veiesystem.
Se kunde veier med sitt opplegg,(nytt vindu)


Led-Vekt 2 autovekt.

Denne har mye til felles med Led-Vekt, men den kan i tillegg styre trykkluftsylindere for automatisk innslipp, veging ut utslipp, samt at det er mulig å styre 3-veis sorterer etter mange kriterier. Disse stiller du inn i Led-Sau og de utføres direkte. Det krever at PC har BT for sending og mottek av signaler. I tillegg er denne raskere til å lese nummer, og veier da raskere. Prisen er det samme.

For mer informasjon, ring oss på telefon 625 96048 eller Ring Per på Skype