LogoTre
Lindholt Data
- 36 år med data så folk forstår det.
Klikk + i venstremenyen for å åpne undermenyer. OS Unknown leser Unknown
Skip Navigation Links.   
 

Gratisprogram.

Grunnet forkrisa mange steder, har vi besluttet å gi ut forplanleggingen fra Led-Sau gratis som eget program. En går da selvsagt glipp av fordelene med automatisk overføring av vekter og antall sau, men resten virker som det skal. Du kan sette opp forplan i 4 perioder du selv definerer lengden av, og legge inn det foret du har. Du setter opp doseringer i de forskjellige perioder, og kan da se om du har nok. Det ligger en del standard for inne, men du kan legge til flere. Gjennom året vil du se hva du har igjen teoretisk, og sammenligne med ekte lager for å se om du har gitt for mye eller for lite.Har selv brukt dette mange år, og vet det virker også i år med knapphet. Legg inn mengde etter hvert som du høster. Får du alt for lite, kan du forsøke å endre antall dyr til det går.
Installer, og begynn planlegginga.  https://lindholtdata.no/nedlast/LD-forplan.exe

Bruker du Led-Sau og ikke ser ikon for forplan, trykk internettknappen og last ned forplan fra nett.


Pers egen filutforsker kan lastes og brukes gratis. Har mange fordeler Windows explorer ikke har.  https://lindholtdata.no/nedlast/PerUtforsker.exe
Med noen nettlesere virker knappen, på andre pekeren. Etter nedlasting må du være forberedt på at nettleseren din og Windoes gjør alt de kan for at dette ikke skal kunne lastes ned eller installeres. Standard er sletting. Du må da ta andre valg, se etter 3 prikker for flere alternativer.

For mer informasjon, ring oss på telefon 625 96048 eller Ring Per på Skype